Известие

Collapse
No announcement yet.

Изтича ми антифриза

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изтича ми антифриза

Имам Алфа 145 jtd която в момента реставрирам буквално. Смених и масла радиатор накрайници итн. но продължава от някъде да тече. Не мога да видя от къде точно е този теч но стига до средата на дясната врата и там от една дупчица си изтича. Някой ако има идея от къде може да тече моля да пише.

---
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 13:50.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Ами ще пробвам тия дни да я поразчастя. Дано намеря проблема.

Comment

И на мене ми се губи антифриз от радиатора на парното, или някъде около него защото като карам колата и я оставя , дори и да не е много студено има конденз по предното стъкло. Също като загрее колата се вижда как излиза пара точно от духалките под самото стъкло.
        sigpic
        145 1.6ts 16v 97г.

Comment

Ми освен като се хванете двамцата и почнете да разглабяте и да правите снимки, че си е бая разколачване, а с тия дърти дръгели на всеки може се случи. Като гледам и двамата страдате от едно и също, а не си е оферта зимата без парно, ако се решите да го изолирате...
          145 1.7 16V Boxer

Comment

Хохохохо играта загрубя Захващам се за работа аз

Comment

То ся иде лято, не ми требе парно . Честно казано нямам си напредстава как става номера. Само знам, че се сваля таблото. Така, че може да дадете някой друг акъл.
              sigpic
              145 1.6ts 16v 97г.

Comment

Аз официално се отказах. Тва вобще не ми е по силите... на заплата отива на майстор и тва е..

Comment

Е*а го 2 месеца ми отне... и най-сетне спукания радиатор е на терасата и ще го ритам псувам блъскам итн Иначе някой има ли идея колко струват в тинкар радиаторите ??

Comment

---
                    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 15:02.
                    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Working...
                    X